Heb je wel eens het gevoel dat er zoveel ellende is in de wereld, dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar je moet beginnen? 

Vergeet niet dat de kleine dingen in het leven vaak het meest waardevol zijn. Simpele dingen als het maken van een pan soep voor verhuizende vrienden of het doen van boodschappen voor die oude buurvrouw van de overkant… Allemaal kleine gebaren van vriendelijkheid die stiekem een héél groot verschil maken!

Als je vriendelijk bent voor mensen die vriendelijk tegen jou zijn, dan doe je het gewone. Maar wanneer je vriendelijk bent tegen mensen die je niet kent of onaardig zijn, kan je zorgen voor verandering.

Eenzaam met de feestdagen 

De feestdagen wil ik graag doorbrengen met mijn vrienden en familie. Maar vergeet niet hoe moeilijk deze periode kan zijn voor ouderen. Veel ouderen brengen de feestdagen alleen door. Een kaartje in de brievenbus van een vriendelijke onbekende betekent daarom veel voor hen.

Doe je mee? Stuur een kerstkaart naar eenzame ouderen. Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL organiseren daarom samen de Grote kerstkaartenactie. Doe jij ook mee! 

Hi, ik ben Rayette

Wanneer je mij vraagt wat yoga met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd op het moment waarop ik het zo hard nodig had. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Als yogadocente & massagetherapeute wil ik jou inspireren om (weer) bewust te worden van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn. Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.