zwangerschapsmassage massage zwanger zwangerschapsmassagetafel berkel en rodenrijs pijnacker zoetermeer bergschenhoek moeder van binnen
Verbinding lichaam

Zwangerschapsmassage

Wil jij ook meer ontspanning, een moment voor jou en je kindje(s) en je voorbereiden op de bevalling? Wacht dan niet langer, schrijf je in voor de yoga. Tijdens een zwangerschapsyogales nodig ik je uit om verbinding te maken met je lichaam en je kindje(s). Door de verschillende houdingen en oefeningen geef jij jouw lichaam rust, kracht en vertrouwen. Ook helpt het wanneer je klachten hebt aan het bekken of pijn in de onderrug.

De zwangerschapsyoga is voor iedereen toegankelijk, met en zonder ervaring.

De zwangerschapsyogales is erg populair. Er is weer plek in maart. Schrijf je tijdig in, ook eventueel voor de wachtlijst.

zwanger zwangerschapsyoga yoga zwangerschap
zwanger of net bevallen

Moeder van binnen

In mijn zwangerschap heb ik ook weer mogen ervaren dat yoga en massage een positief effect hebben. Het gaf mij rust, ruimte en soepelheid de periode van mijn zwangerschap. En ook nu als moeder. Mede door mijn eigen reis ben ik mij gaan verdiepen in de zwangerschap en kraamtijd. Yoga en massage helpen jou om bewuster te worden van de bijzondere periode van je leven. Het is een bijzondere reis die je maakt van vrouw naar moeder. Graag wil ik steun bieden waar nodig. Daarom heb ik naast Persona Secum ook Moeder van Binnen opgezet. Moeder van Binnen helpt je om jouw reis naar, tijdens en na de zwangerschap nog bewuster mee te maken. 

Diensten

Wat bied ik aan?

zwanger massage berkel en rodenrijs zwangerschapsmassage

Massage

Door een massage kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Zowel in de zwangerschap als de periode daarna is aanraking erg belangrijk. 

zwangerschapsyoga yoga zwanger massage moeder van binnen berkel en rodenrijs zwangerschapscursus

Zwangerschapsyoga

Yoga helpt je om bewust te worden van deze prachtige periode, laat je contact maken met het kindje in jouw buik en geeft je kennis omtrent je bevalling en de periode erna.

 

moeder van binnen zwangerschap berkel en rodenrijs zwanger zwangerschapscursus

Inspirerende blogs

Een goede voorbereiding is het halve werk. Soms weet je niet waar je moet beginnen, met welke onderwerp. Lees mijn inspirerende blogs. 

Wie ben ik?

Rayette

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou. Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.