holistische massage energetisch massage cursus Rayette persona serum
Diepe ontspanning

Energetische massage

Energetische massage is een intuïtieve massage, ondersteunt diepe ontspanning, heeft een harmoniserend effect op lichaam en geest en activeert zelf helend vermogen. Het is een stevige massage waarbij ik eerst contact met jouw lichaam maak. Jouw lichaam vertelt mij waar aandacht nodig is, waar eventuele blokkades zitten. Door het verwijderen van deze blokkade kan de energie weer stromen. Dit kan ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en in jouw eigen kracht gaat staan. Klachten worden minder omdat lichaam een geest weer in balans worden gebracht.

liefdevolle aanraking de kracht van knuffelhormoon energetische massage ontspanningsmassage ontspanning
Zelf helend vermogen

Alles gaat beter stromen

Deze vorm van masseren is meer dan alleen een massage. Het is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In deze eeuwenoude geneeskunde kijk je verder dan alleen de spieren. Het stimuleert het zelfhelende vermogen van jouw lichaam, zodat alles in het lichaam beter gaat stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten. Het richt zich op alle niveaus, zowel op fysiek niveau als op emotioneel- en mentaal niveau.  

Tijdens de massage volgen mijn handen intuïtief de energie van jouw lichaam. In antwoord op jouw lichaam geef ik druk en/of focus ik mij op bepaalde gebieden. Het hele lichaam is met elkaar verbonden. Zo is het mogelijk dat je last hebt van je knie, maar dat komt doordat er een blokkade zit bij je schouder of onderrug. Als je voor het eerst komt zal ik, als jij dat prettig vindt, tijdens de massage vertellen wat ik observeer en wat ik voel. Dit activeert o.a. ook je bewustwordingsproces.

Pakketten

Wat bied ik aan?

Kennismaking

Een massage van 90 minuten om te ervaren wat ik doe. Het begint met een korte intake, waarna je op tafel komt liggen voor de behandeling.

Prijs € 110,-

Bewustwording

Een pakket van 3 behandelingen van 90 minuten om je bewustwording te vergroten. Om echt te ervaren wat er gebeurd in lichaam en geest.

Prijs € 300,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie, speciaal voor jou opgenomen.

Transformatie

Een traject van 6 behandeling van 90 minuten om echt het verschil te maken. Voel je opnieuw veilig en zeker, zodat je helemaal jezelf kan zijn.

Prijs € 600,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie, speciaal voor jou opgenomen.

BONUS: GRATIS lidmaatschap van één jaar op mijn online yoga platform.

Recensies

Ervaringen van anderen

Wie ben ik?

Rayette

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou. Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.