Online programma

Reis door de chakra’s

Hoe goed jouw chakra’s werken bepaalt hoe goed jij in je vel zit, hoe succesvol je bent in jouw relaties en van hoeveel innerlijke rust jij geniet. Door met je chakra’s te werken kan je je energiestroom herstellen en versterken.

Elke week neem ik je mee door de verschillende chakra’s. Wat zijn deze chakra’s? Waar staan ze voor, wat zijn de kenmerken? Waar bevinden de chakra’s zich eigenlijk? En, misschien nog weleens het belangrijkste, hoe breng je je chakra’s in balans.

Ieder chakra wordt behandeld met een theorie, meditatie en yogales. Zo ontdek je meer over jouw chakra’s.

programma

Wat kan je verwachten?

Week 1: Basis

Je begint bij de basis. Ik leer je bewust te worden van jouw lichaam, om je veilig te voelen.

Week 2: Beweging

Vanuit die stevige, veilige basis mag je gaan bewegen en dingen in beweging zetten.

Week 3: Liefde

In deze week leer ik je vanuit liefde te communiceren met jezelf en anderen.

N

Week 4: Kracht

Alles komt samen. Je mag volledig vertrouwen op jouw kracht en luisteren naar jouw intuïtie.

inhoud

Wat krijg je allemaal?

  • Wekelijkse pdf’s met lezingen en oefeningen;
  • Speciale yogalessen voor de specifieke chakra’s;
  • Krachtige meditaties en audiobestanden;
  • Leuke opdrachten voor meer bewustwording;
  • Waardevolle inzichten en inspiratie voor de rest van je leven;
  • Unieke informatie over de chakra’s;
  • GRATIS chakra stenen set inclusief uitleg gebruik;
  • Persoonlijke begeleiding, mocht daar behoefte aan zijn.

Daarnaast sta ik ten alle tijden beschikbaar om contact te hebben  per mail, telefoon en/of social media.

Jouw investering

Hoeveel tijd kost het jou? Twee keer per week ontvang je een e-mail met daarin de pdf’s met lezingen, oefeningen, meditaties, yogalessen etc. Het is goed om daar tijd voor vrij te maken. Het advies is elke dag 30 tot 90 minuten.

Het is JOUW reis, JOUW lichaam en JOUW tempo. 

Totale waarde van het pakket: € 750,-

Jouw investering in jezelf: € 275,-

aanbieding

GRATIS setje chakrastenen

Wanneer jij je aanmeldt voor het online chakra programma ontvang je een GRATIS een persoonlijk setje chakrastenen. De set wordt speciaal voor jou uitgekozen! Ook ontvang je een beschrijving hoe je de stenen kunt gebruiken.
Betekenis

Wat zijn chakra’s?

Chakra betekent wiel. We hebben totaal 7 wielen, ofwel chakra’s of energiecentra genoemd, in ons lichaam. De zeven belangrijkste liggen op één lijn langs de ruggengraat – van het stuitje, tot aan de kruin. Elk van deze chakra’s zorgen voor een goede doorstroming van onze levensenergie. Mocht er een minder goed werken, kan je dat merken aan bepaalde eigenschappen zoals vermoeidheid, lusteloos, keelpijn enz.

Hoe goed jouw chakra’s werken bepaalt hoe goed jij in je vel zit, hoe succesvol je bent in jouw relaties en van hoeveel innerlijke rust jij geniet. Door met jouw chakra’s te werken kan je jouw energiestroom herstellen en versterken.

recensies

Ervaringen van anderen

“Ik heb het online chakra programma als een cadeautje voor mijzelf ervaren. Door de lessen heb ik mijzelf beter leren kennen en ben ik bewust geworden van patronen en blokkades. Ik heb mijn innerlijke rust gevonden. Het fijne van dat het een online programma is, is dat je het kan doen op de momenten die voor jou uitkomen. Ondanks dat het online is heb ik wel het gevoel dat je het samen met Rayette doet. Je kunt haar altijd een berichtje sturen om even te sparren of je gevoel te delen omtrent een les. Chakra’s waren voor mij heel ongrijpbaar en ik heb juist in deze lessen ervaren dat je het zelf kan interpreteren zoals jezelf wilt. Echt een aanrader!”

Emilie Heuvelman – Pedagoog

“Het 4-weekse online chakra programma kwam op mijn pad en het paste precies in mijn leven op dat moment. Het heeft mij geholpen om meer kennis en inzicht te krijgen waar mijn blokkades zitten en hoe ik dit zelf kan herstellen. Door de yoga kan je echt de chakra’s doorvoelen en dat vond ik erg prettig. De yogalessen zijn voor iedereen goed te volgen, zowel als beginner als gevorderden. Ik ben Rayette super dankbaar voor deze ervaring.”

Juliet Smaal – Yogadocent

Dankzij mijn deelname aan het 4-weeks online programma ‘Reis door de chakra’s ben ik mij veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Vooral als hoogsensitief persoon zijnde is het erg belangrijk dat alle 7 chakra’s met elkaar in verbinding staan. Dit programma is zeker aan te raden wanneer je wilt gaan werken aan je zelfontwikkeling. Rayette brengt het programma niet zweverig waardoor het makkelijk te volgen is. Bedankt voor het delen van alle kennis Rayette!

Ilona van Gaalen

HSP en burn-out expert

Dankzij mijn deelname aan het 4-weeks online programma ‘Reis door de chakra’s ben ik mij veel meer bewust geworden van mijn lichaam. Vooral als hoogsensitief persoon zijnde is het erg belangrijk dat alle 7 chakra’s met elkaar in verbinding staan. Dit programma is zeker aan te raden wanneer je wilt gaan werken aan je zelfontwikkeling. Rayette brengt het programma niet zweverig waardoor het makkelijk te volgen is. Bedankt voor het delen van alle kennis Rayette!

Het programma ‘Reis door de chakra’s’ heb ik als prettig én intens ervaren. Afgelopen jaren ben ik gegroeid in mijn bewustzijn en als mens. Rust, balans en bewustwording van mijn lichaam wist ik terug te vinden en te vergroten door yoga. ‘Reis door de chakra’s’ maakte mij ervan bewust hoe ver ik al ben gekomen in mijn groei, maar ook waar er nog blokkades zitten. Dit was prettig én soms confronterend. Maar zonder weerstand is er geen groei.

Het programma is niet zweverig maar helder en praktisch opgesteld. Hierdoor kon ik op mijn eigen tempo aan de slag met de blokkades. Rayette staat altijd klaar voor advies en hulp op dit soort momenten. De reis door de chakra’s is een fijn programma voor beginners én voor gevorderden. Al is het om te starten met jouw bewustwording en/of bewust te blijven van jouw groei en ontwikkeling. De chakra’s zijn de basis en zal hier nu nog bewuster mee omgaan.

Wendy Roth

Adviseur sociale zaken & Werkcoach

Over mij

Welkom

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette 
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.