holistische massage energetisch massage cursus Rayette persona serum
Basis

ENERGETISCHE MASSAGE CURSUS

Wil jij ook leren masseren en werken met lichaamsenergie? Vind je het interessant om verder te kijken dan fysieke klachten? Dan is deze massage cursus iets voor jou!

Na de 3-daagse cursus kan je daadwerkelijk een energetische massage geven. Naast de basis technieken van het masseren leer je wat lichaamsenergie is, hoe je het kan waarnemen en hierop kan afstemmen. Je gaat hiermee oefeningen doen voor jezelf en met elkaar. Ook ontvang je van mij een lijst met de energetische betekenissen van bijna alle lichaamsdelen. Zodat je dit allemaal kan gebruiken tijdens het geven van een massage. En verder kan kijken dan de fysieke klachten.

De energetische massage cursus is voor mensen die graag meer willen weten over deze manier van masseren. Het is voor iedereen toegankelijk. Of je nu al massages geeft, wilt gaan geven of alleen interesse hebt in de kennis. Het is altijd goed voor je eigen ontwikkeling.

Aantal dagen

3 dagen; vr t/m zo.
Van 09.30 – 16.30 uur

Voor wie?

Voor iedereen die interesse heeft in energie en massage.

Prijs

€ 545,- per persoon

inclusief btw

Werkwijze

In een kleine groep. Min. 4 personen. Max. 8 personen.

Datum

10-11-12 mei 2024.     Volgende oktober 2024.

Locatie

Schiedam
Yogastudio Yoia
Informatie

Wat ga je leren?

Inhoud Massage Cursus basis:

  • Verschillende massagetechnieken waardoor je na de 3 dagen een 90 minuten massage kan geven.
  • Energie voelen, waarnemen en afstemmen.
  • Contact en verbinding maken met jezelf en anderen.
  • Inzicht krijgen in mentale en/of fysieke klachten en hoe je deze kan helen op energetische niveau.
  • Kennis over de energielichamen, meridianen en de bijbehorende functionaliteiten en emoties.
  • Leren hoe je als masseur in je kracht kan blijven.
  • Praktische zaken; oliën, massagetafel enzovoort.

Tijdens de cursus ontvang je een handboek. En je ontvangt een impressie video met een aantal basis technieken, zodat je hiermee thuis kan oefenen.

Na het volgen van deze drie dagen sluiten we de cursus af met een certificaat.

energetische massage cursus ROTTERDAM schiedam ontspanningsmassage

Voel je twijfel of wil je eens sparren of deze cursus wat voor jou is, plan dan een kennismakingsgesprek met mij in.

Op alle (online) cursussen zijn de algemene voorwaarden van toepassing met betrekking tot annuleren of verplaatsen.

eendaagse

Verdieping Massage Cursus

buikmassage energetische massage cursus

Thema: Luisteren naar je buik

De buik is een veelbesproken deel van het lichaam. Helaas vaak in negatieve zin: we vinden hem te dik, hij doet pijn, hij zit in de weg. Veel mensen ervaren klachten bij de buik. Maar waarom? Wat zit er in de buik? Wat vertelt de buik ons?

Wil jij jouw energetische massage uitbreiden met het masseren van de buik? En/of wil je zelf beter luisteren naar je buik? Meld je dan aan voor deze verdieping van één dag.

Datum: 17 maart 2024 van 9.30- 16.30 uur   |   Prijs: 195,-

energetische massage cursus jose den drijver

Vanuit bewustwording kan er inzicht ontstaan

Je lichaam is een afspiegeling van wat er binnen leeft. Het onthoudt en slaat alles op wat je meemaakt. De manier waarop jij in contact staat met jouw binnenwereld van gedachten, gevoelens, emoties, herinneringen en de manier waarop jij tegen de sociale buitenwereld aankijkt, kunnen zorgen voor fysieke klachten: ze kunnen zorgen voor spanningen in je lichaam, ziek maken of zorgen dat je niet fijn in je vel zit.

Een energetische massage nodigt je uit nieuwsgierig te zijn naar jezelf en te luisteren naar de signalen van je lijf. Te luisteren naar je lichaam, je gevoel, je gedachten, emoties, herinneringen, verlangens en ervaringen.

Alles begint bij bewustwording!

Recensies

Ervaringen van anderen

Vorig jaar de 3 daagse cursus bij Rayette gevolgd. Wat een cadeautje die 3 dagen! Rayette legt alles rustig en goed uit en de verbinding met de andere cursisten was super fijn. Ik geef nu al een jaar energetische ontspanningsmassage’s aan mijn klanten en ze zijn allemaal enthousiast over de manier van masseren. Ik kan de 3 daagse training van Rayette van harte aanbevelen!

Anneke Westenbroek

Een fijne basis cursus als je wilt starten met masseren, maar wel met een diepe betekenis, waarbij je verbinding maakt op energieniveau. De massagetechnieken in combinatie met de kennis (achterliggende betekenis) sprak mij het meest aan.

Jose den Drijver

Erg leerzame en interessante massage cursus. Een fijne basis voor als je begint met masseren. Niet te ingewikkeld, en omdat je gelijk oefent bouw je ook vertrouwen op. De oefeningen om bij jezelf te leren blijven waren erg leerzaam.

Anoniem

Ik heb de energetische massage cursus gevolgd bij Rayette. Zelf masseer ik al, maar heb een hoop nieuwe informatie en technieken gekregen. Het waren hele fijne, relaxe en leerzame dagen. Mij sprak het meest aan de oefeningen die we deden om met elkaar te verbinden en hielpen tijdens de massages. Het mooiste vind ik de diepe ontspanning die er bereikt wordt met het geven van een energetische massage. Maar ook dat ik nu verder kan kijken dan de fysieke klachten. Echt een aanrader, ook als je al ervaring hebt met masseren.

Tanja Bolink

Een prachtige cursus waar ik veel aan heb en ga hebben voor mijzelf & om te delen. Het leren vanuit doen & ervaren, de verbinding in de groep en de opdrachten om te voelen spraken mij het meest aan.

Sandra Borg

Een complete zeer leerzame cursus op weg naar een eigen massage “pad”. Een warm ontvangst van nature in een vertrouwde omgeving. Tijdens de cursus heb ik mij veilig gevoeld, veilig genoeg om mijzelf open te stellen en echt te leren voelen.

De energieoefeningen, om goed te leren om bij jezelf te blijven en waarom dit belangrijk sprak mij het meeste aan in de cursus.

Mandy Meerhof

rayette van weijen yogadocent masseuse massagetherapeut
Voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Rayette. Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Als holistisch energetisch yoga & massage therapeut wil ik anderen inspireren om (weer) bewust te worden van wie je (echt) bent. Soms helpt het om terug te gaan naar de basis. Om naar binnen te keren. Dit kan door yoga & massage.

Naast dat ik verschillende opleidingen op gebied van yoga, massage en reiki hebt gevolgd, heb ik ook veel persoonlijk werk gedaan. Ik ben mijzelf kwijt geweest. En door een stap terug te zetten, een moment voor mijzelf te nemen. Te voelen en te observeren kan ik zijn wie ik echt wil zijn.

Misschien herken je dit gevoel, of die onrust. Dan is dit jou moment om te kiezen voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.