verbinden

Betekenis yoga

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet en in het Nederlands zouden we het vertalen naar ‘verbinden’. Het verbinden slaat op het samenbrengen van lichaam en geest. Het is meer dan alleen fysieke houdingen en oefeningen, ook ademhaling en de manier van leven spelen een rol. Zorg voor jezelf en maak je lichaam en geest sterk(er) en gezond(er) met yoga.

Beweeg soepel en krachtig door het leven

Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Het maakt je lichaam en geest levendig en flexibel. In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die dit evenwicht herstellen. 

Doordat je je meer bewust wordt van je lichaam, volgt ook geestelijke bewustwording en omgekeerd.

Yoga is niet prestatiegericht en je hoeft er niet lenig voor te zijn. Wel bevordert yoga de soepelheid van je lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen (asana’s). Alle houdingen hebben als doel o.a. de organen, gewrichten, bloedvaten en het zenuwstelsel en evenwicht beter te laten functioneren.

Yogalessen

Wat bied ik aan?

GROEPSLES

Onder mijn eigen naam geef ik wekelijks verschillende yogalessen; ‘gewone’ yogales, zwangerschapsyogales en online yoga via zoom. Plaats: Berkel en Rodenrijs.

Yoga kent verschillende vormen. In de ‘gewone’ yogales zal ik de verschillende vormen ook toepassen. Deze yogales is voor iedereen toegankelijk; ervaren of onervaren, soepel of niet soepel, zwanger of net bevallen. Ik pas de yogales aan, aan het niveau en behoefte van de groep.

groepsles yoga yogales groep sportschool yogastudio
online yoga yogales zoom thuis

ONLINE

Online Yoga is dé oplossing voor iedereen die graag yoga beoefent, maar simpelweg geen tijd en/of zin heeft om hier constant voor op pad te moeten.

Prijs € 44,95 per jaar

PRIVÉ YOGALES

In een privé yogales kijk ik naar hoe jouw lichaam beweegt en wat jij nodig hebt. Vervolgens wordt de les aangepast worden op jouw niveau en behoefte.

Ook is het mogelijk om dit te doen met je partner, kind(eren) of vriend/vriendin.

Dit is mogelijk om aan huis te doen. Prijs op aanvraag.

prive yogales small group yoga thuis
bedrijfsyoga retreat yoga groep

BEDRIJFSYOGA

Yoga heeft veel te bieden voor bedrijven en organisaties. Het heeft een gunstig effect op hoe mensen zich voelen: ze worden vrolijker, komen dichter bij zichzelf en ze krijgen meer energie en inspiratie. Ook in hun werk. Het is een prettige activiteit die medewerkers laagdrempelig (weer) bewust maakt van hun lichaam.

kennismaking

Ontvang een GRATIS online yogales

* indicates required
Recensies

Ervaringen van anderen

Zelfontworpen

Unieke set yogakaarten

Ben jij er klaar voor om je te laten inspireren om iedere dag yoga te doen? Yoga is meer dan alleen houdingen, deze set bestaat uit 44 kaarten die houdingen, theorie en oefeningen uitlichten. Laat je inspireren met deze unieke set yogakaarten!

rayette van weijen yogadocent masseuse massagetherapeut
Voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Rayette. Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Als holistisch energetisch yoga & massage therapeut wil ik anderen inspireren om (weer) bewust te worden van wie je (echt) bent. Soms helpt het om terug te gaan naar de basis. Om naar binnen te keren. Dit kan door yoga & massage.

Naast dat ik verschillende opleidingen op gebied van yoga, massage en reiki hebt gevolgd, heb ik ook veel persoonlijk werk gedaan. Ik ben mijzelf kwijt geweest. En door een stap terug te zetten, een moment voor mijzelf te nemen. Te voelen en te observeren kan ik zijn wie ik echt wil zijn.

Misschien herken je dit gevoel, of die onrust. Dan is dit jou moment om te kiezen voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.