Betekenis Yoga

Verbinden

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet en in het Nederlands zouden we het vertalen naar ‘verbinden’. Het verbinden slaat op het samenbrengen van lichaam en geest. Het is meer dan alleen fysieke houdingen en oefeningen, ook ademhaling en de manier van leven spelen een rol. Zorg voor jezelf en maak je lichaam en geest sterk(er) en gezond(er) met yoga.

Beweeg soepel en krachtig door het leven

Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Het maakt je lichaam en geest levendig en flexibel. In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die dit evenwicht herstellen. 

Doordat je je meer bewust wordt van je lichaam, volgt ook geestelijke bewustwording en omgekeerd.

Yoga is niet prestatiegericht en je hoeft er niet lenig voor te zijn. Wel bevordert yoga de soepelheid van je lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen (asana’s). Alle houdingen hebben als doel o.a. de organen, gewrichten, bloedvaten en het zenuwstelsel en evenwicht beter te laten functioneren.

Yogalessen

Wat bied ik aan?

PRIVÉ YOGA

In een privé yogales kijk ik naar hoe jouw lichaam beweegt en wat jij nodig hebt. Vervolgens wordt de les zal aangepast worden op jouw behoeften.

Prijs per les € 75,-

Pakketprijs 5 lessen € 300,-

SMALL GROUP

yoga prive thuis small group

In een kleine groep van maximaal 4 personen yoga volgen: het brengt jullie samen. Met elkaar kijken we waar we de focus op leggen.

Prijs per les € 80,-

Pakketprijs 5 lessen € 320,-

GROEPSLES

bedrijfsyoga retreat yoga groep

Ook een groepsles is mogelijk. Ik geef op diverse locaties en tijdens retraites yogales. Samen met vriendinnen of collega’s yoga doen is ook superfijn.

Prijs Nader te bepalen

ONLINE

Online Yoga is dé oplossing voor iedereen die graag yoga beoefent, maar simpelweg geen tijd en/of zin heeft om hier constant voor op pad te moeten.

Prijs € 44,95 per jaar

Recensies

Ervaringen van anderen

Zelfontworpen

Unieke set yogakaarten

Ben jij er klaar voor om je te laten inspireren om iedere dag yoga te doen? Yoga is meer dan alleen houdingen, deze set bestaat uit 44 kaarten die houdingen, theorie en oefeningen uitlichten. Laat je inspireren met deze unieke set yogakaarten!

Wie ben ik?

Rayette

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou. Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.