Online yoga

Yoga doen waar en wanneer jij wilt?

Je bent druk – boodschappen, een baan, het huishouden, misschien ook kinderen? En dan heb ik het nog niet eens over quality time met je partner, laat staan tijd voor jezelf. die zogeheten me-time is kostbaar en van zeer grote waarde. Hoe vul jij deze precieze tijd in? Lijkt het je niet heerlijk om, tussen al die drukte door, helemaal tot jezelf te komen gedurende een online yogales waar en wanneer jij maar wilt? Ja, je leest het goed: voor de online yogalessen van Persona Secum hoef je de deur niet uit én kun je de duur van de les zelf bepalen. Waar wacht je nog op?

kennismaking

Ontvang een GRATIS online yogales

* indicates required
yogalessen

Kies jouw dagelijkse yogasessie

Yin Yoga Bewustwording

Het gaat allemaal om bewustwording. Door de houdingen langer vast te houden word je je bewust van je lichaam.

Meditatie Loslaten

In deze geleide meditatie gebruik je affirmaties om alles wat nu niet meer dient los te laten.

Warming-up Mindful

Mindfulness is leven met aandacht. Het is leven met opmerkzaamheid voor wat er met jou, hier en nu, in jouw leven gebeurt.

recensies

Ervaringen van anderen

Welkom

Over mij

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette 
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.