holistische massage energetisch massage cursus Rayette persona serum
Diepe ontspanning

ENERGETISCHE MASSAGE

Tijdens de helende ontspanningsmassage bekijk ik jouw lichaam als geheel om volledige en langdurige ontspanning te bieden. Ik combineer mijn kennis van het menselijk lichaam met mijn ervaring en intuïtie om de ontspanningsmassage precies af te stemmen op jouw lichaam en jouw behoefte op dat moment. Dit gaat verder dan stijve spieren en gewrichten. Je lichaam is één geheel, holistische benadering. Ik nodig je uit tijdens de massage nieuwsgierig te zijn naar jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. 

liefdevolle aanraking de kracht van knuffelhormoon energetische massage ontspanningsmassage ontspanning
maatwerk

HOE GA IK TE WERK?

Tijdens een helende ontspanningsmassage pas ik klassieke massagetechnieken toe, maar dan op een holistische manier. Ik kijk naar jouw lichaam als geheel en bekijk tijdens de massage wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Natuurlijk kan ik nekklachten behandelen door plaatselijk knopen weg te masseren. Liever kijk ik naar waar de klachten vandaan komen en behandel ik ook de oorzaak, zodat je echt geholpen bent én je lichaam volledig ontspant. Deze diepgaande, helende ontspanning werkt langer door dan bij een standaard ontspanningsmassage.

Een helende ontspanningsmassage richt zich op lichamelijke en geestelijke ontspanning en kan helpen bij het verwerken van emotionele blokkades, pijn en trauma’s.

pakketten

WAT BIED IK AAN?

Kennismaking

Een massage van 90 minuten om te ervaren wat ik doe. Het begint met een korte intake, waarna je op tafel komt liggen voor de behandeling.

Prijs € 130,-

Bewustwording

Een pakket van 3 behandelingen van 90 minuten om je bewustwording te vergroten. Om echt te ervaren wat er gebeurd in lichaam en geest.

Prijs € 360,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie of yogales speciaal voor jou.

Transformatie

Een traject van 6 behandeling van 90 minuten om echt het verschil te maken. Voel je opnieuw veilig en zeker, zodat je helemaal jezelf kan zijn.

Prijs € 720,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie of yogales speciaal voor jou.

BONUS: GRATIS lidmaatschap van één jaar op mijn online yoga platform.

Recensies

Ervaringen van anderen

rayette van weijen yogadocent masseuse massagetherapeut
Voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Rayette. Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Als holistisch energetisch yoga & massage therapeut wil ik anderen inspireren om (weer) bewust te worden van wie je (echt) bent. Soms helpt het om terug te gaan naar de basis. Om naar binnen te keren. Dit kan door yoga & massage.

Naast dat ik verschillende opleidingen op gebied van yoga, massage en reiki hebt gevolgd, heb ik ook veel persoonlijke werk gedaan. Ik ben mijzelf kwijt geweest. En door een stap terug te zetten, een moment voor mijzelf te nemen. Te voelen en te observeren kan ik zijn wie ik echt wil zijn.

Misschien herken je dit gevoel, of die onrust. Dan is dit jou moment om te kiezen voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.