Massage holistische ontspanningsmassage ontspanning energetisch
gehele lichaam

Diep helende ontspanningsmassage

Tijdens de helende ontspanningsmassage bekijk ik jouw lichaam als geheel om volledige en langdurige ontspanning te bieden. Ik combineer mijn kennis van het menselijk lichaam met mijn ervaring en intuïtie om de ontspanningsmassage precies af te stemmen op jouw lichaam en jouw behoefte op dat moment. Dit gaat verder dan stijve spieren en gewrichten. Je lichaam is één geheel. Nek- en schouderklachten kunnen uit je onderrug komen of door emotionele blokkades.

Tijdens de massage nodig ik je uit nieuwsgierig te zijn naar jezelf en te luisteren naar de signalen van je lijf. Te luisteren naar je lichaam, je gevoel, je gedachten, emoties, herinneringen, verlangens en ervaringen.

maatwerk

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een helende ontspanningsmassage pas ik klassieke massagetechnieken toe, maar dan op een holistische manier. Ik kijk naar jouw lichaam als geheel en bekijk tijdens de massage wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Natuurlijk kan ik nekklachten behandelen door plaatselijk knopen weg te masseren. Liever kijk ik naar waar de klachten vandaan komen en behandel ik ook de oorzaak, zodat je echt geholpen bent én je lichaam volledig ontspant. Deze diepgaande, helende ontspanning werkt langer door dan bij een standaard ontspanningsmassage.

Een helende ontspanningsmassage richt zich op lichamelijke en geestelijke ontspanning en kan helpen bij het verwerken van emotionele blokkades, pijn en trauma’s.

w

Stap 1: Bewustwording

Word bewust van jouw lichaam en geest. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je nu en waar wil je naartoe. Intenties en doelen.

R

Stap 2: Erkenning

Een fase van waarneming en erkenning. Terugkomende klachten kunnen komen uit gedrag, gedachten, overtuigingen en patronen.

Stap 3: Transformatie

Soms is het nodig om jouw manier van leven aan te passen. Ik help je om stap voor stap nieuw gedrag aan te leren, zodat je je weer veilig en zeker voelt.

Pakketten

Wat bied ik aan?

Kennismaking

Een massage van 90 minuten om te ervaren wat ik doe. Het begint met een korte intake, waarna je op tafel komt liggen voor de behandeling.

Prijs € 110,-

Bewustwording

Een pakket van 3 behandelingen van 90 minuten om je bewustwording te vergroten. Om echt te ervaren wat er gebeurd in lichaam en geest.

Prijs € 300,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie, speciaal voor jou opgenomen.

Transformatie

Een traject van 6 behandeling van 90 minuten om echt het verschil te maken. Voel je opnieuw veilig en zeker, zodat je helemaal jezelf kan zijn.

Prijs € 585,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie, speciaal voor jou opgenomen.

BONUS: GRATIS lidmaatschap van één jaar op mijn online yoga platform.

recensies

Ervaringen van anderen

Wie ben ik?

Rayette van Weijen

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette