Gratis online yogales

Yoga is voor iedereen

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet en in het Nederlands zouden we het vertalen naar ‘verbinden’. Het verbinden slaat op het samenbrengen van lichaam en geest. Het is meer dan alleen fysieke houdingen en oefeningen, ook ademhaling en de manier van leven spelen een rol. Yoga is voor iedereen, alleen niet elke vorm van yoga past bij jou. Op mijn Online Yoga Platform kan je kennis maken met allerlei vormen van yoga. En deze lessen kan je volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Zorg voor jezelf en maak je lichaam en geest sterk(er) en gezond(er) met yoga. Maak kennis met mijn manier van lesgeven en volg de GRATIS online yogales.

kennismaking

Ontvang een GRATIS online yogales

* indicates required

Beweeg soepel en krachtig door het leven

Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Het maakt je lichaam en geest levendig en flexibel. In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die dit evenwicht herstellen. 

Doordat je je meer bewust wordt van je lichaam, volgt ook geestelijke bewustwording en omgekeerd.

Yoga is niet prestatiegericht en je hoeft er niet lenig voor te zijn. Wel bevordert yoga de soepelheid van je lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen (asana’s). Alle houdingen hebben als doel o.a. de organen, gewrichten, bloedvaten en het zenuwstelsel en evenwicht beter te laten functioneren.

Diensten

Wat bied ik aan?

Het gaat allemaal om bewustwording van jezelf. Weten wie je bent en beseffen wat er in jezelf omgaat, hoe je op anderen reageert en weten waarom. Je leven niet laten leiden door je gedachten, emoties, angsten en de gebeurtenissen om je heen. Je leven zelf regisseren en vorm geven. Ik kan je daarbij begeleiden. Naast de yogalessen (privé, groep en smallgroup) die ik geef kan je bij mij ook terecht voor massages, cursussen en op verschillende manieren online (Online Yoga Platform & Persona Secum Academy).

YOGA

Yoga biedt ons houdingen en oefeningen die zorgen voor een flexibel, soepel lichaam en rustige geest.

MASSAGE

Je lichaam is een afspiegeling van wat er binnen leeft. Boek een massage voor jezelf of volg mijn massage cursus.

ONLINE

Werken aan meer bewustwording op jouw eigen tempo en tijd, kan door online met mij te werken.

CURSUS

Zelf leren hoe jij vanuit een holistisch perspectief iemand kan masseren. Verder kijken dan alleen de klachten.

Zijn er specifieke vragen en/of wensen, kan je mij altijd contact met mij opnemen. Dan kunnen we samen kijken wat het beste bij jou past op dit moment. 

Recensies

Ervaringen van anderen

[testimonial_view id=1]

Zelfontworpen

Unieke set yogakaarten

Ben jij er klaar voor om je te laten inspireren om iedere dag yoga te doen? Yoga is meer dan alleen houdingen, deze set bestaat uit 44 kaarten die houdingen, theorie en oefeningen uitlichten. Laat je inspireren met deze unieke set yogakaarten!

Wie ben ik?

Rayette

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou. Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.