Bedrijfsyoga

Yoga heeft veel te bieden voor bedrijven en organisaties. Het heeft een gunstig effect op hoe mensen zich voelen: ze worden vrolijker, komen dichter bij zichzelf en ze krijgen meer energie en inspiratie. Ook in hun werk. Het is een prettige activiteit die medewerkers laagdrempelig (weer) bewust maakt van hun lichaam.

Wat kun je in jouw organisatie of bedrijf doen?

Er zijn veel mogelijkheden om met yoga de medewerkers van een organisatie meer werkplezier en meer fitheid te geven:

  • Een yogaworkshop is een leuk, ontspannend en verbindend teamuitje.
  • Yoga als onderdeel van teambuilding. Een leuke, ontspannende en verbindende activiteit die zorgt voor meer respect en eenheid creert onderling.
  • Een periodiek programma met yoga maakt dat uw medewerkers fris en energiek blijven. Het werkplezier, de concentratie en de productiviteit gaan omhoog. Het versterkt ook de verbinding van medewerkers aan de organisatie. Denk aan de ochtend, voordat men begint, of aan het einde van de dag.
  • Yoga en burn-out. Burn-out ontstaat vaak doordat medewerkers de signalen van hun lichaam niet herkennen of negeren, en daarmee zichzelf voorbij hollen. Yoga maakt je (weer) bewust van je lichaam. Je leert beter te voelen en te luisteren naar de signalen. Dit kan ook individueel.
  • Ook zijn stoelmassages mogelijk ter verminderen van stress. Het creërt ontspanning en geeft energie.

Vergroot plezier op werk

Kostenindicatie

Investeren in yoga in uw organisatie is investeren in gezondere, meer geïnspireerde en productievere medewerkers.

Bekijk hieronder een indicatie van de kosten.

Yogaworkshop 2 uur: 150 euro
Yogales: uurtarief 75 euro
Stoelmassage: 75 euro per uur (duur: 10-15 minuten per persoon)

Werkgebied: Binnen een straal van 25 km van Berkel en Rodenrijs.

Prijs is exclusief BTW en reiskosten buiten een straal van 25 km van Berkel en Rodenrijs.

Wist je dat je voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling (WKR). U mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. U mag tot 1,5 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Referenties