Massage

Het begint bij bewustwording
Wie ben jij

Bewustwording

Weten wie je bent en beseffen wat erin jezelf omgaat, hoe je op anderen reageert en weten waarom. Je leven niet laten leiden door je gedachten, emoties, angsten en de gebeurtenissen om je heen. Je leven zelf regisseren en vormgeven. Het begint allemaal met bewustwording.

Vanuit bewustwording kan er inzicht ontstaan

Je lichaam is een afspiegeling van wat er binnen leeft. Het onthoudt en slaat alles op wat je meemaakt. De manier waarop jij in contact staat met jouw binnenwereld van gedachten, gevoelens, emoties, herinneringen en de manier waarop jij tegen de sociale buitenwereld aankijkt, kunnen zorgen voor fysieke klachten: ze kunnen je ziek maken of zorgen dat je niet fijn in je vel zit.

Tijdens de massage nodig ik je uit nieuwsgierig te zijn naar jezelf en te luisteren naar de signalen van je lijf. Te luisteren naar je lichaam, je gevoel, je gedachten, emoties, herinneringen, verlangens en ervaringen. Neem jij de tijd om echt te voelen wat je wilt?

Stappenplan

Hoe ga ik te werk?

w

Stap 1: Bewustwording

Word bewust van jouw lichaam en geest. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je klachten? Hoe voel jij je nu en waar wil je naartoe. Intenties en doelen. Sommigen dingen doe je al jaren en het werkt redelijk, maar je wilt meer. Waar verlang je naar?

R

Stap 2: Erkenning

Belangrijk is om jouw gedrag, gedachten, overtuigingen en patronen te erkennen. Een fase van waarneming. Het vraagt om het onderzoeken van je eigen patronen en te begrijpen waarom ze zijn wat ze zijn. Alleen dan ben je in staat ze te veranderen.

Stap 3: Transformatie

Tijd om nieuw gedrag uit te proberen. Het is altijd beangstigend om iets nieuws te doen. Ik help je om stap voor stap nieuw gedrag aan te leren, zodat je je weer veilig en zeker voelt. Op deze manier werken we toe aan de mooiste versie van jezelf.

Pakketten

Wat bied ik aan?

Kennismaking

Een massage van 90 minuten om te ervaren wat ik doe. Het begint met een korte intake, waarna je op tafel komt liggen voor de behandeling.

Prijs € 110,-

Bewustwording

Een pakket van 3 behandelingen van 90 minuten om je bewustwording te vergroten. Om echt te ervaren wat er gebeurd in lichaam en geest.

Prijs € 300,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie, speciaal voor jou opgenomen.

Transformatie

Een traject van 6 behandeling van 90 minuten om echt het verschil te maken. Voel je opnieuw veilig en zeker, zodat je helemaal jezelf kan zijn.

Prijs € 585,-

BONUS: Ontvang een GRATIS meditatie, speciaal voor jou opgenomen.

BONUS: GRATIS lidmaatschap van één jaar op mijn online yoga platform.

recensies

Ervaringen van anderen

Welkom

Over mij

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette 
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.