Yoga aan huis

 Yoga is een mooie tegenhanger tegen een druk leven dat gericht is op presteren. Presteren op je werk of studie, in je sociale leven, als ouder en misschien wel presteren in een andere sport. Yogalessen bieden je de nodige ontspanning en zorgen voor balans in je hectische leven. Het maakt je op een natuurlijke manier flexibeler en sterker met als resultaat dat je beter om kunt gaan met stress en je beter kunt focussen.

Als je zo’n druk leven hebt, dan passen groepslessen vaak niet in je schema. Privé yogalessen bieden jou de nodige flexibiliteit. Waar en wanner jij wilt yoga inplannen.

 

Yogadocente met aandacht voor jou

Yoga heeft mijn leven positief veranderd op een moment dat ik dat hard nodig had. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou. dit gaat in mijn ogen het beste tijdens één-op-één yogalessen of in kleine, vertrouwde groepen. Er is dan alle ruimte om vragen te stellen en jouw behoeften aan te geven. Ook heb ik alle tijd om goed te kijken welke yogahoudingen bij jouw lichaam en jouw situatie passen. 

Yoga Weekend

Yoga bestaat uit meer dan alleen yogahoudingen. Ervaar wat yoga nog meer betekent door een weekend in volle overgave met yoga bezig te zijn. Even het dagelijkse leven loslaten.

Online Yogalessen

Ook zijn mijn yogalessen online te volgen waar en wanneer jij dat wilt. Voor de online yogalessen van PersonaSecum hoef je de deur niet uit én kun je de duur van de les zelf bepalen. Waar wacht je nog op?

Massagatherapeut

Naast yogadocent ben ik ook gecertificeerd massagetherapeut. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage, deep tissue massage of voetreflexmassage, deze kan je boeken bij jou thuis of in mijn praktijk in Berkel en Rodenrijs.

Referenties

[testimonial_view id=2]

persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.