Retreats

Yoga op de mooiste plekken

Ik heb anderhalf jaar op Ibiza gewoond. In die periode heb ik veel geleerd, vooral over mijzelf. Zelf heb ik ervaren dat het goed is om af en toe uit je vertrouwde omgeving te komen om nieuwe inzichten en inspiratie te ontvangen. Voor jezelf kiezen, helpt je om te groeien als persoon. Als yogadocente & massagetherapeut ben ik vaak ook onderdeel van een retreat/programma/training van andere bedrijven. Bekijk hieronder waar je mij kunt vinden.

retreats

Waar kan je mij vinden?

LEADERSHIP RETREAT IBIZA

Carla Clarissa is een prachtige vrouw. Zij is Founder van The Women’s Leadership Program en executive coach voor vrouwelijke leiders. Elk jaar organiseert zij een leiderschapsreis voor vrouwen op Ibiza. Al vier keer eerder mocht ik met haar samenwerken. Deze week staat in teken van het weer vrij voelen en vanuit jouw eigen kracht je leven te leiden.

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA OP IBIZA

Jacqueline de Bree van Bureau Vris is een gecertificeerd coach die trainingen geeft op gebied van leiderschap. Tijdens de 5-daagse training op Ibiza ga je jezelf ontwikkelen in optimale communicatie, gesprekstechnieken, persoonlijk leiderschap, werkmotivatie, jouw werk-privé balans en (jezelf) inspireren en motiveren.

inspireren van anderen

Samenwerken

Als gecertificeerd yogadocent & massagetherapeut geniet ik enorm om anderen te zien groeien. Door yoga toe te voegen aan een retreat/cursus/programma geef je de deelnemers een stukje extra bewustwording mee. Ook is het heerlijk om tijdens zo’n week/weekend/dag een massage te ontvangen waar je weer verbinding kunt maken met je lichaam.

recensies

Ervaringen van anderen

[testimonial_view id=3]

Welkom

Over mij

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette 
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.