Reiki

Voor velen is het iets onbekends en klinkt het vaag, waardoor er vaak bewust gepaste afstand wordt gehouden. Anderen besluiten de stap te zetten en komen tot de conclusie dat zij juist heel veel baat hebben bij een behandeling.

Ongeacht jouw ervaring en kennis rondom reiki, leg ik hieronder graag uit hoe het in zijn werk gaat en wat het precies inhoudt.

Universele kracht

De daad van het leggen van de handen op het lichaam van mens of dier om pijn te verzachten en weg te nemen. Wist je dat dit zo oud is als het instinct? Een menselijke aanraking staat gelijk aan het overdragen van warmte, rust, genezing, kracht, zorgzaamheid en liefde, daar waar het nodig is. Het is dan ook niet voor niets dat er van tevoren niet valt te voorspellen wat er tijdens de reikibehandeling zal gaan gebeuren. Reiki geneest tenslotte dat wat genezing behoeft.

Voordelen van Reiki

  • Reiki brengt evenwicht tussen de linker- en rechterhersenhelft, de chakra’s en je energieveld;
  • Reiki verlicht pijn;
  • Reiki ontspant strakke spieren;
  • Reiki brengt gevoelens tot rust;
  • Reiki versnelt het proces van genezing.

Prijzen Reiki

Heb ik jouw interesse gewekt en zou je graag een reikibehandeling ondergaan? Neem dan gerust contact met mij op. De prijs voor een reikibehandeling bedraagt €75, – en duurt maximaal 60 minuten. De behandeling vindt plaats bij mij in de praktijk of aan huis.

Wat mag je verwachten van een reiki behandeling?

Door middel van handoplegging wordt er energie gestuurd naar het gebied in jouw lichaam die daar de meeste behoefte aan heeft. Zoals eerder vermeld geneest Reiki tenslotte dat wat genezing behoeft en is het van tevoren dan ook onmogelijk om te vertellen wat het voor jou zal doen. De gevoelens veranderen van positie tot positie en van behandeling tot behandeling. 

  • Een reikibehandeling wordt gegeven terwijl jij, in comfortabele kleding, ligt op een behandeltafel.
  • Een volledige reikibehandeling kan wel tot anderhalf uur duren. 

Referenties

[testimonial_view id=2]

Maak een afspraak

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen neem dan contact met mij op.

Afspraak maken voor

persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.