Een moment voor jezelf

PersonaBox

Alle vrouwen zullen het met ons eens zijn; We nemen te weinig tijd voor onszelf. Het dagelijks leven trekt als een sneltrein aan ons voorbij en soms moeten we even op de handrem. Even een momentje voor onszelf om tot bezinning te komen of om te relaxen na een lange dag werken.

De PersonaBox is bedoeld voor iedereen die een moment wil voor zichzelf. De werkende moeder die op zoek is naar een momentje rust als alle kinderen eindelijk op bed liggen, als studente die hard aan het leren is voor de zoveelste tentamen of die vriendin die echt even een stap terug moet zetten.

Het is echt een cadeau voor jezelf. Maar je kunt het natuurlijk ook weggeven aan iemand die een moment voor zichzelf verdient.

Uniek en zelfontworpen

Wat biedt de PersonaBox?

  • Tijd te nemen voor jezelf;
  • Unieke producten die jij wilt leren kennen;
  • Goed voor jezelf te zorgen;
  • Moment voor ontspanning;
  • Snacken zonder schuldgevoel;
  • Een origineel cadeau voor vrienden/familie.
recensies

Ervaringen van anderen

[testimonial_view id=”5″]

samen de mooiste producten

Partners

 

Over mij

Welkom

Ik ben holistisch energetisch yoga & massage therapeut en heb een achtergrond in yoga, energetische & intuïtieve massage, reiki en voetreflexologie.

Alle technieken die ik de afgelopen jaren hebt geleerd heb ik samen gebracht tot mijn eigen manier van masseren en het geven van yoga. Ik help jou om je (weer) bewust te maken van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Wanneer je mij vraagt wat yoga & massage met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd. Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou.

Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Rayette 
persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.