Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent over uw aankoop. Om retourneren zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet.

Voorwaarden ruilen & retourneren
Uw pakket retourneren kan via PostNL

U hebt na ontvangst 14 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u uw aankoop of bestelling aan ons retourneren. Artikelen dienen onbeschadigd en met aangehecht origineel label teruggestuurd te worden.
Wij willen onze producten en service blijven optimaliseren. Daarom horen we graag de reden waarom u artikelen retourneert.

Verwerking van retouren
Vanaf de dag dat uw pakket bij ons is ontvangen (te zien via uw Track & Trace van PostNL) zullen wij binnen 7 werkdagen uw retour verwerken. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om uw retour zo snel mogelijk te verwerken. Nadat de retour is verwerkt in ons magazijn ontvang u hier een bevestigingsmail over. Na het ontvangen van de bevestigingsmail zal binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugstort worden op de rekening waarmee de aankoop is gedaan.

Retourneren is op eigen risico
Persona Secum is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van artikelen bij een retourzending. Indien het artikel beschadigd bij ons aankomt zullen wij contact met u opnemen. Bij retournering van beschadigde artikelen wordt het aankoopbedrag in rekening gebracht.

Beschadigd bij ontvangst?
Wanneer artikel beschadigd is bij ontvangst, vragen we u om direct te bellen met onze klantenservice: +31(0)6 46408455. Zoals in onze voorwaarden wordt aangegeven ben u verplicht dit te melden direct na ontvangst. Wij verzoeken u om uw artikel zo snel mogelijk terug te sturen zodat wij de kosten terug kunnen storten. Retourneren kan met het bijgevoegde retourformulier, of als u de overeenkomst wilt herroepen, door middel van het modelformulier voor herroeping. Download het herroepingsformulier

Wettelijke Garantie
Bij de aankoop van producten via Persona Secum webwinkel geldt de wettelijke garantie. Of u aanspraak kan maken op deze garantie verschilt per situatie. In de wet staat aangegeven dat een product deugdelijk moet zijn. U moet een product een reële tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Hier staat geen vaste termijn voor omdat dit per product verschillend is. Voor vragen over de garantie, neem contact op met onze klantenservice: info@personasecum.nl of bel +31(0)6 46408455.