Restorative Yoga

restorative yoga bindhouding prive yoga thuis aan huis

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”422″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1516098426662{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]

Restorative Yoga

Ons leven is vooral gericht op inspanning, zowel fysiek als mentaal. We zijn doorlopend blootgesteld aan prikkels van buitenaf. Ben jij altijd druk met werk, je gezin, familie en vrienden? Bestaat je leven vooral uit (in)spanning en weet je niet meer goed hoe je ontspant? Of heb je fysieke belemmeringen waardoor je andere vormen van yoga (nu) niet kunt beoefenen?

Dan is Restorative yoga iets voor jou. Het zorgt voor diepgaande ontspanning, kan emotionele blokkades opheffen en je lichaam ondersteunen bij herstel. Omdat het een erg persoonlijke vorm van yoga is, kan het fijn zijn om privélessen te nemen. Een privé yogales Restorative yoga is volledig afgestemd op jouw lichaam en jouw behoeften. Bekijk wat een privéles voor jou kan betekenen.

Waarom Restorative yoga?

Restorative yoga gaat verder dan de ontspanning die andere yogavormen bieden. Yoga oefeningen zijn vaak gericht op spanning en ontspanning van bepaalde delen van je lichaam. Tijdens een Restorative yogales is er geen inspanning, alleen ontspanning. Je richt je op jouw lichaam als geheel om volledig en diepgaand te ontspannen.

Restorative yoga is gericht op fysieke én mentale rust. Met ademhalingsoefeningen en liggende yogahoudingen die je vaak een paar minuten aanhoudt, leer je voelen waar de spanning in je lichaam zit. Als je dit weet, dan kun je de spanning gaan loslaten. Dit is handig op de yogamat en in je dagelijkse leven.

Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk, of je nu wilt ontspannen van dagelijkse stress, emotionele blokkades wilt opheffen of je lichaam langzaam wilt laten herstellen van een blessure of ziekte.

restorative yoga bindhouding prive yoga thuis aan huis

Privé yogalessen Restorative yoga

Restorative yogalessen kunnen confronterend zijn. Je ligt letterlijk stil en staat je lichaam toe zich volledig te ontspannen. Dit kan ervoor zorgen dat weggestopte ervaringen en emoties naar boven komen. In een groep kan dit heftig zijn en yoga oefeningen in groepslessen zijn niet altijd toegespitst op jouw situatie.

Met privélessen Restorative yoga heb je niet te maken met anderen. Je kunt je ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving en hebt alle ruimte om toe te geven aan dat wat naar boven komt. Ook heb je tijd om vragen te stellen en dieper op bepaalde zaken in te gaan. Samen bekijken we welke oefening jou breng wat je op dat moment nodig hebt en hoe ver je wilt gaan.

Ben je benieuwd wat Restorative yoga jou kan brengen? Maak dan een afspraak of neem contact met me op. Heb je liever een wat meer actieve, dynamische vorm van yoga, dan is een Yin Yang les of Easy Flow les wat voor jou. Bekijk hier.

MOMENTEEL ZIT IK T/M OKTOBER 2018 IN IBIZA EN GEEF IK DAAR YOGALESSEN & MASSAGES, LEES MEER.[/vc_column_text][vc_separator border_width=”3″ css=”.vc_custom_1516098450172{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1516098474725{padding-bottom: 20px !important;}”]

Wat anderen vinden:

[/vc_column_text][vc_column_text][testimonial_view id=2][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]