Helpie FAQ – Group Sample

[helpie_notices group_id=’192’/]

 • Heb je een massage achtergrond nodig om de cursus te volgen?

  De Energetiche Massage Cursus is een basis cursus. Je hebt GEEN ervaring of achtergrond nodig om de cursus te volgen. Heb jij interesse om te leren masseren vanuit een holistisch energetisch perspectief en werken met lichaamsenergie, dan is deze cursus wat voor jou.

 • Is de cursus ook interessant als je al masseert?

  Ja zeker! Het is altijd goed om nieuwe technieken te leren en andere manieren van masseren te ontdekken. Ook helpt het om als masseur niet alles op te pakken, om dichter bij jezelf te blijven. Ik let goed op houding en de manier hoe je de massage aan iemand geeft. Twijfel je, neem gerust contact met mij op en kunnen we een sparren of dit bij jou past of een toevoeging is.

 • Welke massage technieken leer je in de cursus?

  In de Energetische Massage Cursus komen allerlei verschillende technieken aan bod. Je werkt o.a. met effleurages, drukpunten, handopleggingen en lichaamsenergie. Dit zijn allemaal technieken die je nodig hebt om een goed afgestemde energetische massage te geven.

 • Hoe groot is de groep?

  Ik kies ervoor om de Energetische Massage Cursus te geven in kleine groepen van maximaal 8 personen. Omdat in de cursus je veel gaat werken met lichaamsenergie en elkaar gaat masseren is het fijn als het een niet te grote veilige groep is.

 • Waar wordt de cursus gegeven?

  De cursus wordt gegeven in een prachtige zaal van de yogastudio Yoia in Schiedam. Het is een monumentaal pand waar zich twee ‘yoga’ zalen bevinden. Een van de zalen wordt de cursus gegeven.