Yoga weekend

Wil jij weer verbinding maken met jezelf, zodat je kunt ervaren wat belangrijk voor je is en wat niet? Is het tijd om een stapje terug te doen? Even het dagelijkse leven loslaten, met alle zorgen en verzorgen. Dan is dit yoga weekend echt wat voor jou. 

Je kunt genieten van verschillende yogavormen, meditatiesessies en lekker wandelen. Er is ook ruimte om nu eindelijk dat boek uit te lezen of lekker naar buiten te gaan om te wandelen. Daarnaast verwennen we jou met heerlijke gezonde maaltijden. Je leert (weer) goed voor jezelf te (laten) zorgen zodat je kunt opladen en daarna weer volop van het leven kunt genieten.

Niets hoeft, alles mag! 

Datum: Snel komt er een nieuwe datum

Wat krijg je allemaal 

 • 2x overnachting in een gedeelde tweepersoonskamer;
 • Gezonde vegetarische maaltijden;
 • Yogalessen & meditatiesessies;
 • Yogatheorie en zelfreflectie momenten;
 • Mindfulness wandeling in de natuur (mits het droog weer is);
 • Massage van 30 minuten;
 • Gratis gebruiken van fietsen;
 • De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar;
 • Goed gevulde goodiebag;
 • Hoop zelfliefde. 

Yoga betekent verbinding

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet. In het Nederlands zouden we het woord kunnen vertalen als ‘verbinden’. Het ‘verbinden’ slaat op het verenigen van lichaam en geest en dit kunnen we o.a. doen door middel van yogahoudingen. In het weekend maak je kennis met verschillende stijlen van yoga o.a. hatha, yin & restorative yoga. Maar je ervaart ook verschillende meditaties. Naast deze mooie dingen is er ook ruimte voor ontspanning; een boek te lezen, lekker in bad te gaan of zelf een wandeling te maken. Even een moment echt voor jezelf. Je hoeft niet na te denken over het eten, dat regel ik allemaal voor je.

Het programma

 Vrijdag: Op vrijdag ben je vanaf 16.30 uur welkom in onze villa in Oostkapelle, Zeeland. We starten met een introductie rondom yoga en vervolgens is het tijd voor het diner. Na het diner is de eerste yogales ingepland. 

Zaterdag: Na een goede nachtrust starten we vroeg aan de nieuwe dag! Vanaf 08.00 uur staat er thee en vers fruit klaar, want om 08.30 uur starten we met de tweede yogales. Na dit heerlijke begin van de dag, staat er een lekker ontbijt klaar. Later, mits het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten voor een mindfulness wandeling. Ook start ik op deze dag met het geven van de eerste massages. Verder gaan je, samen met Nikki Thape van Knap Stukkie Tekst, kijken naar de toekomst en, je raadt het vast al, is er weer een fijne yoga-meditatie les. De dag sluiten we af met een heerlijke verzorgde maaltijd.

Zondag: Ook zondag staan we vroeg op en staat er vanaf 08.00 uur weer thee en vers fruit voor je klaar. Om 08.30 uur is het tijd voor een yogales, daarna gaan we aan tafel voor het ontbijt. Rond 13.00 uur sluiten we het weekend gezamenlijk af met een lunch. Na de lunch ben je vrij om de middag in te plannen: ontdek de omgeving en ga wandelen of fietsen (er zijn 4 fietsen beschikbaar bij de villa), zet een kop thee en duik je boek in, of laat je creativiteit de vrije loop en werk verder aan je toekomstplannen. Mocht je interesse hebben om te praten over yoga, zou je meer willen weten over bepaalde houdingen en/of heb je vragen rondom meditatie? Dan sta ik je heel graag te woord! Je bent vrij om te doen wat jij graag wil, want gedurende dit weekend draait het tenslotte niet voor niets om jou! Let op: de uitcheck is om 16.30 uur. 

De locatie

Dit yoga weekend vindt plaats op de luxueus ingerichte locatie villa in Oostkapelle. Deze villa is gebouwd in een traditionele Nederlandse stijl met alle moderne gemakken, en biedt een rustig toevluchtsoord op slechts een korte wandeling van het witte zandstrand van Oostkapelle. Geniet van het goede leven met lange wandelingen in de duinen en dagen op het strand waarna je vervolgens kunt ontspannen in dit comfortabele vakantiehuis met mooie zonnige tuin.

De villa beschikt over 4 dubbele slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Deze zijn ingericht in een minimalistische, maar huiselijke stijl met rustgevende neutrale tinten en moderne meubels. Het huis beschikt over twee luxe badkamers. Er is een riante woonkamer aanwezig waar je je lekker kunt terugtrekken voor een goed gesprek of om een boek te lezen.  De maaltijden vinden plaats aan de lange tafel met uitzicht op de tuin. Hier zullen ook de theorie momenten plaatsvinden. De yoga zal worden gegeven in de lichte woonkamer. Ook zijn er fietsen aanwezig waar je gratis gebruik van kan maken.

  Prijs voor dit yoga weekend

  Heb ik jouw interesse gewekt en wil jij een heerlijk weekend voor jezelf boeken? Meld je dan snel aan. Ik heb ervoor gekozen om met maximaal 6 vrouwen dit weekend te beleven. De prijs voor een yoga weekend bedraagt € 395, -. Dit is exclusief vervoer, reisverzekering en annuleringsverzekering.

  Ervaringen

  [testimonial_view id=4]

  Maak een afspraak of heb je vragen, neem contact met mij op.

  Afspraak maken voor:

  Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?

  persona serum logo yoga massage

  Persona Secum

  vereniging yogadocenten

  Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

  yoga alliance

  Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.