Mijn eerste ervaring met Rayette was erg fijn. Wat een engel is dat zeg!

Vanaf het moment van binnenkomst was ze voor mijn gevoel razendsnel in tune met wie ik ben, waar ik op dit moment sta en wat ik hierdoor nodig heb. Momenteel zit ik in een proces van ontgiften en haar behandeling heeft absoluut geholpen om alles beter te kunnen laten stromen. Letterlijk van mijn bloedsomloop tot mijn emoties. Ik zou hetgeen zij voor mij heeft gedaan dan ook niet willen afdoen met ‘een massage’….het was véél meer dan dat. Het was een soort energetische reiniging en tegelijk ook een mooie spiegel naar mijn mentale zelf.

Ze weet heel goed een vertaalslag te maken van fysieke klachten naar mentale belemmeringen en ze weet je bovendien intrinsiek te motiveren dat je zelf de persoon bent die het allemaal doet. De behandeling is slechts een middel. Als bonus kreeg ik ook nog enkele yoga oefeningen van haar mee om voor mij specifieke lichamelijke uitdagingen aan te gaan.

Los van dit alles was de massage op zich één van de fijnste die ik ooit heb mogen ervaren. Al met al een echte belevenis en absoluut een aanrader!