Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je rug, schouders, armen, hoofd en nek worden behandeld. Wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding. Geniet ook op jouw bedrijf of evenement van massages. Bij een stoelmassage kom ik naar de locatie toe om men te voorzien van een korte  ontspannende  massage ter preventie en klachtenbehandeling.

Het effect van een stoelmassage

Na een stoelmassage voel je ontspannen en geeft nieuwe energie. Het verbetert de motivatie en vermindert stress. De kans  op rsi- of pijnklachten, als gevolg van de langdurige en eenzijdige werkhouding, zal afnemen. Bedrijven doen er goed aan te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Bied de medewerkers een heerlijke stoelmassage en ervaar de kracht.

Ook mogelijk om te combineren met bedrijfsyoga. Yoga heeft veel te bieden voor bedrijven en organisaties. Het heeft een gunstig effect op hoe mensen zich voelen: ze worden vrolijker, komen dichter bij zichzelf en ze krijgen meer energie en inspiratie. Ook in hun werk.

Kostenindicatie
Voor het verzorgen van stoelmassages wordt gemiddeld 15 minuten per persoon gerekend. De prijs per uur is 75 euro. Omgerekend is dat nog geen 20 euro p.p.

Werkgebied: Binnen een straal van 25 km van Berkel en Rodenrijs. 

Prijs is exclusief BTW en reiskosten buiten een straal van 25 km van Berkel en Rodenrijs.

Referenties

[testimonial_view id=2]

persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.