3-daagse Relax & Yoga weekend

Opladen, loslaten, ontspannen en genieten tijdens het Relax & Yogaweekend in een luxe 4* hotel in Baarle Nassau, tegen de Belgisch grens. Omgeven door groene natuur en met een heerlijke zwemvijver is deze locatie ideaal voor een ontspannen weekend weg. Dit is een cadeau aan jezelf. Weg uit je vertrouwde omgeving. Rust, natuur, niks hoeven en weer even tot de kern komen.

Dit weekend wordt georganiseerd in samenwerking met Suzanne Stadhouders van Suustival.

Maak een wandeling door de omringende natuur of lees een boek in de tuin. Dit luxe Yogaweekend is geheel verzorgd inclusief twee overnachtingen in luxe kamers met ontbijt, heerlijke healthy food maaltijden en gezonde homemade tussendoortjes. Een compleet weekend om even helemaal op te laden!

Dit weekend is voor iedereen die het fijn vindt om yoga te beoefenen en op zoek is naar een weekend voor zichzelf. Ontspanning en activiteiten zullen worden afgewisseld op de mat en zijn toegankelijk voor iedereen.

Datum: 8 t/m 10 mei 2020

Maximaal 7 kamers. Boek nu voor 25 maart en ontvang 10% korting

Wat krijg je allemaal 

 • 2x overnachting in een luxe kamer;
 • 4x yogales & meditatiesessie;
 • 2x fruitontbijt, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner. Maaltijden zijn vegetarisch;
 • Onbeperkt thee & koffie bij het ontbijt;
 • Thee, koffie en lekkers staat klaar op je kamer;
 • Gezonde tussendoortjes in de middag;
 • Massage van 30 minuten (optioneel extra bij te boeken)
 • Zelfreflectie moment;
 • Stilte wandeling in de natuur (mits het droog weer is);
 • Inclusief gebruik van alle faciliteiten van het hotel incl. zwemvijver;
 • De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen handdoeken voor je klaar;
 • Goed gevulde goodiebag;
 • Hoop zelfliefde. 

Yoga

Tijdens dit Relax & Yoga weekend worden verschillende soorten yoga gegeven. Gedurende het weekend wordt er afwisselend les gegeven in Hatha yoga, Yin yoga en Vinyasa flow, passend bij het moment van de dag. In de ochtend wordt er een actievere yogales gegeven en in de avond een ontspannen Yin/Restorative yogales. Iedere les beginnen we met een korte meditatie/bewustwording en wordt de les afgesloten met ontspanning of visualisatie. Bij mooi weer kan de yoga in de mooie tuin plaatsvinden! Ervaring met yoga is niet vereist, de lessen worden afgestemd op het niveau van de groep. Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt ben je dus van harte welkom.

Healthy Food

Naast yoga is voeding ook een belangrijk onderdeel van dit Relax & Yoga weekend. Iedere dag worden met veel liefde heerlijke vegetarische maaltijden bereid waarbij zoveel mogelijk glutenvrij en zo puur mogelijk wordt gekookt. Wij willen jou laten ervaren dat een gezonde en vegetarische maaltijd heel erg lekker is. Onze gerechten zijn verrassend eenvoudig, smaakvol en gemaakt van pure ingrediënten. Tijdens het koken delen wij met liefde onze kennis en inspiratie over goede voeding, zodat je er thuis ook mee aan de slag kunt gaan.

Het programma

Vrijdag

16.00 Aankomst

17.00 Kennismaking

17.30 Yoga

19.00 Diner

Zaterdag

08.00 Fruit & Thee

08.30 Yoga

10.00 Ontbijt

11.30 Stilte wandeling

13.30 Lunch

14.30 Vrije middag (tijd voor massage/fietsen/boek lezen)

17.30 Yoga

19.00 Diner

Zondag

08.00 Fruit & Thee

08.30 Yoga

10.00 Ontbijt

11.30 Moment voor zelfreflexie

13.30 Lunch

14.30 Vrije middag (tijd voor massage/fietsen/boek lezen)

16.30 Late check uit

De locatie

Schaluinenhoeve is een luxe en rustiek hotel gelegen net buiten het centrum van Baarle-Nassau en -Hertog. De prachtige ligging in de natuurlijke omgeving brengt alle rust en ruimte om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Naast luxe hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, biedt Schaluinenhoeve een grote landschapstuin, een ruime zwemvijver en een historische jachtzaal uitgerust met lounge en bibliotheek.

Het hotel biedt exclusiviteit voor dit Relax & Yoga weekend. Het is Speciaal voor dit weekend is het hotel alleen beschikbaar voor de deelnemers van het Relax & Yoga weekend.

Prijs voor dit Relax & Yoga weekend

Heb ik jouw interesse gewekt en wil jij een ontspannen weekend voor jezelf boeken? Meld je dan snel aan. Wees er op tijd bij, want er zijn maar 7 kamers beschikbaar in dit luxe 4* Hotel. De prijs bedraagt € 654,50 p.p. Dit is exclusief vervoer, reisverzekering en annuleringsverzekering.

Boek nu voor 25 maart en ontvang 10% korting. Prijs wordt dan € 595, – p.p.

Ervaringen

[testimonial_view id=4]

Maak een afspraak of heb je vragen, neem contact met mij op.

Afspraak maken voor:

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen?

persona serum logo yoga massage

Persona Secum

vereniging yogadocenten

Rayette van Weijen is lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

yoga alliance

Rayette van Weijen is geregistreerd als 'Registered Yoga Teacher' (RYT500) bij de Yoga Alliance.