Vinyasa Yoga – Privé les

Vinyasa yoga privé les thuis

Zoveel mensen, zoveel redenen om aan yoga te doen. Je wilt flexibeler worden, krachtiger, meer rust en ontspanning ervaren, gezond en fit zijn. Vinyasa yoga is een diverse yogastijl die al deze redenen aanspreekt.

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga. waarbij verbinding tussen beweging en ademhaling centraal staat. De verschillende yoga oefeningen binnen Vinyasa yoga maken je lichaam flexibeler en krachtiger. De focus op je ademhaling en de afwisseling helpen je om je gedachten tot rust te brengen.

De diversiteit binnen Vinyasa yoga biedt veel vrijheid om een yogales precies aan te passen naar jouw lichaam, situatie en behoeften. Dit is ideaal voor privé yogalessen.

De voordelen van Vinyasa yoga

De kracht van Vinyasa yoga ligt in de combinatie tussen werken aan je lichaam en werken aan je geest. De vloeiende bewegingen maken je lichaam sterk, lenig en gezond. Je bouwt warmte op waardoor je lichaam afvalstoffen gemakkelijker afvoert, je krijgt een betere doorbloeding van je spieren en organen en je gewrichten worden soepeler.

De ademhalingsoefeningen zorgen voor rust in je hoofd en geven ontspanning en energie. Dit merk je op de yogamat én neem je mee in je dagelijkse leven. Je werkt op een zachte, ontspannen manier aan je fysieke en mentale kracht.

vinyasa yoga privé aan huis thuis rotterdam bergschenhoek

Privé yogalessen Vinyasa

Bij Vinyasa yoga speelt de ademhaling een grote rol. Je doet series van verschillende yogahoudingen in de flow van je ademhaling. Dit kan in een groepsles lastig zijn, omdat iedereen op een andere manier ademt.

Met privé Vinyasa yoga kun je jouw eigen ademhaling volgen en je focussen op jouw lichaam. Ik pas het tempo van de yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen volledig aan op jouw ademhaling. We bekijken samen wat bij jouw lichaam en jouw behoefte van dat moment past en hoe jij het meeste voordeel uit een yoga oefening haalt.

Naast Vinyasa yoga, geef ik ook privélessen Restorative yoga. Heb je specifieke gezondheidsklachten, lichamelijk en/of emotioneel of zoek je diepgaande ontspanning? Bekijk dan wat Restorative yoga voor jou kan doen. Omdat het privélessen zijn, kan ik ook een combinatie van beide yogasoorten geven.

Privélessen yoga zijn mogelijk bij jou thuis of op je werk. Je kunt online een afspraak inplannen. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Groepslessen Vinyasa yoga

Wil je Vinyasa yogalessen in een groep volgen? Ik geef op onderstaande locaties groepslessen Vinyasa yoga:

  • Maandagavond | 19.15 – 20.15 uur | Vinyasa Yoga max. 4 deelnemers | Yogadent Rotterdam