Massage aan huis

Geen zin, tijd of gelegenheid om de deur uit te gaan voor een massage? Dan kom ik met mijn massagetafel en benodigdheden bij jou thuis. Veel mensen voelen zich het meest op hun gemak in hun eigen omgeving. Daarom geef ik ook massage bij jou aan huis zodat je de deur niet uit hoeft.

Gun jezelf een massage

Een leven met een drukke baan, misschien een eigen bedrijf, een gezin, een fijne vriendenkring en als het even kan ook nog sporten. Dit kan leuk zijn, als je tussendoor ook genoeg ontspant en dat vergeten we vaak. Met als gevolg lichamelijke én mentale spanning die zich niet gemakkelijk laat wegnemen. Weet je niet meer wat echt ontspannen is of heb je fysieke klachten, dan kan een massage de oplossing bieden.

Geniet van een  ontspanningsmassage, deep tissue massage en/of voetreflexmassage. Naar aanleiding van jouw behoeften combineer ik deze technieken in één massage. Ook is het mogelijk om voor de massage een yogales te plannen.

Prijzen

Massage aan huis (binnen een straal van 30km van Berkel en Rodenrijs):

 • 60 minuten 75 euro
 • 90 minuten 110 euro

Voor massages buiten een straal van 30 km komen er reiskosten bij.

  Massage in praktijk Berkel en Rodenrijs:

  • 60 minuten 65 euro
  • 90 minuten 100 euro

   Yoga

   Yoga is voor iedereen – óók voor jou. Het is een goede manier om rust en ontspanning toe te laten en om je fysiek sterker te voelen. Om (weer) te luisteren naar jouw lichaam en geest.

   Stoelmassage

   Geniet ook op jouw bedrijf of evenement van massages. Bij een stoelmassage kom ik naar de locatie toe om men te voorzien van een korte  ontspannende  massage. 

   Yogadocente

   Naast massagetherapeut ben ik ook yogadocent. Yoga is een mooie tegenhanger tegen een druk leven dat gericht is op presteren. Het is een goede manier om rust en ontspanning toe te laten en om je fysiek sterker te voelen.

   Referenties